Орхидея Хотел Златни Пясъци България +359 (52) 381 938

Follow us
en bg

Указания за безопасност и мерки | COVID-19

Ние вземаме решения и правим своите избори всеки ден. Избора не винаги е лесен или правилен и носи своите последствия. Днес всички ние трябва да походим изключително отговорно към избора за своята семейна ваканция и отдих. Може би дойде време, в което всеки има нужда от почивка от суетата, темпото и стреса на света, в който живеем. Може би дойде време, в което всеки трябва да “ПОЧИВА ОТГОВОРНО” ! Днес всеки се пита следното: Ваканция или не? Море или планина? Хотел или вила?

Кое е по - безопасно за мен и моето семейство? А защо не всичко това в една внимателна асамблея от услуги, отдалечена от шум и навалица? Една отдавна мечтана горска приказка, съчетана с морски бриз, Златни Пясъци и незабравими спомени за цялото семейство!
В днешни дни нашия екип постави Фокус върху една основна задача, а именно съчетание между комфорта и безопасността за нашите гости!

Covid-19 Превантивни Мерки

Stay Safe

За да осигури безопасността на своите гости, Бутиков СПА Хотел Орхидея ще предприеме следните предпазни мерки, съобразени с изискванията на Министерството на Туризма и Министерството на Здравеопазването в България::

- Поставяне на плексиглас на рецепция, барове и ресторант; недопускащ контакт между служители и гости на хотела;
- Провеждане на закуска и вечеря на открито;
- Разполагане на масите с места на открито по начин, осигуряващ разстояние не по – малко от 1,5 между тях и не повече от 4 лица на една маса или на едно семейство;
- Носене на шлемове, ръкавици и маски от персонала на хотела;
- Редовна дезинфекция на всички общи пространства в хотелската част;
- Поставяне на дезинфектанти на достъпни за гостите места;
- Предоставяне на маски за гостите на хотела;
- Изискване за спазване на дистанция от 1,5м между гостите на хотела;
- Регистрация на рецепция на повече от 2-ма гости наведнъж не е разрешена, освен ако не са членове на едно семейство;
- Ежедневна дезинфекция на стаите за гости;
- Проветряване на всички общи помещения и стаите на гостите;
- При възможност гостите се настаняват през стая;
- Шезлонгите около басейна през 1,5м.

“Направи си сам” Пакет

Отделихме време и внимание, вложихме много страст, съобразихме се с настоящата обстановка и като част от нашата програма за превенция срещу COVID - 19, създадохме ексклузивен пакет от услуги наречен “Направи си сам”. Изненадващо приятно съчетание между лукса и комфорта на 4 звездна ваканция и пакет със самостоятелна форма на изхранване - “Направи си Сам”. Постигнахме тази хармония като отделихме едно от най - приятните и живописни кътчета от горската територия на хотела и подсигурихме всичко необходимо за Вашия личен и семеен комфорт:
Уединеност чрез индивидуална зона на двора ( семейна маса) на терасовидно обособен терен.
Индивидуално мобилно барбекю за всяка маса, плюсови хладилни витрини с температура от 3 до 7 C, ток, вода, индивидуални стерилни прибори, посуда и покривки, предоставяме на всички необходими хранителни продукти на място както и дървени въглища.
Гостите ще имат възможността да избират измежду голямо разнообразие от месо и зеленчуци, които да бъдат приготвени и овкусени по техни предпочитания.
Ако намирате спокойствие в приятна атмосфера, заобиколени от природа в компанията на вашите близки и приятели, BBQ ресторанта на Бутиков СПА Хотел Орхидея е идеалното място за вас.

Summer BBQ

“Направи си сам” Пакет

Насладете се на BBQ ресторанта, където ще откриете спасение от горещите летни дни, под пъстрата сянка на дърветата, усещайки морския бриз с примеси от ухание на прясно изпечено месо и близост до природата.